Studio obnovljen u 2010 u luke Trapani, iza Via admiralu Staines.

 

Studio za dvije osobe sastoji se od dnevne sobe s bračnim krevetom i dva Noćni stolovi, ormar, potpuno opremljena kuhinja (lonci, tanjuri i sl..) Uz stol, 2 stolice, hladnjak, mikrovalna pećnica i 22-inčni LCD TV s digitalnim TV. Također en suite kupaonica s tušem velikom (100 x 75 cm), uključujući i sušilo za kosu. Okoliš klima / grijanje, toplotne pumpe pretvarača.

 

Naše cijene su vjerojatno najniža u Starom gradu.

 

Nudimo noćenje i doručak je cijena za mogućnost zasebne kuće za odmor, slično deluxe hotela kategoriji

 

 

Mjesto, iza luke, je idealan za one koji žele posjetiti naš Stari grad, pun povijesti i umjetnosti sa svojom veličanstvenom katedralom, poznati Procesija Misterija, Zidovi Tramontana, Via Garibaldi, Tower of Ligny, itd. ali i trendy dućana, izvrsna PUBS, vinski barovi i odlične značajke pizzerije i restorani, a sve unutar pješačka udaljenost od apartmana.

 

Čak i bliže stan u manje od trideset metara, gat je Egadi Otoci, Pantelleria, Tunis, Napulj, itd.

 

Za one koji žele doći do Erice, Segesta, San Vito Lo Capo, Castellammare del Golfo, i mnoge druge manje od tri stotine metara od autobusnog je autobusku stanicu.

 

Ali ako želite da biste dobili daleko od povijesnog centra i plaže ili Svetište Gospe od Trapani na susjednu Museo Pepoli možete to učiniti bez ikakvog napora s gradskog autobusa, koji zaustavlja se unutar pješačka udaljenost.